// Денис Пудрик про змiни в Українi » аудиокниги, литература на иностранных языках. Books, Audiobooks, Literature in Foreign Languages
 
Случайная книга
Информация к новости
  • Просмотров: 1283
  • Автор: dess
  • Дата: 4-10-2020, 23:36
  • 0
4-10-2020, 23:36

Денис Пудрик про змiни в Українi

Категория: Дайджест интересное обо всём

Сьогодні, 30 вересня, Кабінет Міністрів України схвалив постанову, яка передбачає перехід до наступного етапу реформування Державної Митної служби, запропонованої Національною радою реформ. А саме до реорганізації територіальних органів Держмитслужби як юридичних осіб публічного права та утворення територіальних органів як відокремлених підрозділів єдиної юридичної особи. До єдиної юридичної особи Держмитслужби будуть приєднані всі митниці ДМС. Нагадаємо, що в 2019 році ДМС (державна митна служба) була відокремлена від єдиного на той момент державного органу Фіскальної Служби України.


Денис Пудрик про змiни в Українi

Денис Пудрик


Денис Пудрик, сказав, що це буде дуже нестандартне оновлення для усіх членів, які приймають участь в усьому цьому. А також, що це дуже знакова подія для усіх й кожного, хто тут прожива. Будемо спостерігати за усім цим з вами разом й спостерігати до чого це усе призведе.

У схваленій постанові встановлено наступне:
- оклади для працівників Митниці в нових територіальних органах відповідатимуть окладам підрозділів, які будуть приєднані;
- територіальні органи продовжують виконувати свої повноваження та функції до моменту їхньої реорганізації. Тобто до втрати ними статусу юридичних осіб;
- майно територіальних органів, що реорганізовуються, залишається у сфері управління Держмитслужби.
Державна митна служба має забезпечити створення комісій для реогранізації територіальних органів та здійснити всі необхідні заходи для створення єдиної юридичної особи.


Необхідно зазначити, що паралельно з юридичною і адміністративною реформою в Державній митній службі України проходить також і кадрова реформа. Так на днях спеіальною постановою Кабінету міністрів було назначено нового виконуючого обов’язки голови Державної митниці України – Андрія Павловського. Також Кабмін схвалив постанову, що запустила процедуру тестування всіх службовців Державної Митної Служби.Тестування автоматизоване і розбите на декілька етапів. Так всіх митників будуть оцінювати по трьом основним критеріям:


Благонадійність


Загальні здібності


Практичні знання та навики


Очолює цей процес спільна робоча група Міністерства Фінансів та Держмитслужби за сприяння Посольства США. А реалізація стала можлива за технічної та консультативно-методологічної підтримки Національного агентства з питань державної служби України.


Пудрик Денис, Новости Украины


Еще в этой категории:

    Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
    Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

    Архив новостей

    Март 2024 (3)
    Февраль 2024 (5)
    Январь 2024 (3)
    Декабрь 2023 (4)
    Ноябрь 2023 (4)
    Октябрь 2023 (7)
    ^