// Vijftig tinten grijs - E. L. James » аудиокниги, литература на иностранных языках. Books, Audiobooks, Literature in Foreign Languages
 
Случайная книга
Информация к новости
  • Просмотров: 571
  • Автор: translipcorsia
  • Дата: 30-10-2013, 06:52
  • 0
30-10-2013, 06:52

Vijftig tinten grijs - E. L. James

Категория: Dutch » Romance Novels (Dutch)

Vijftig tinten grijs - E. L. James

Author: E. L. James
Language: Dutch
Genre: Erotic Literature
Format: pdf, epub
Size: 3 MB, 584 KB

Vijftig tinten grijs is het eerste deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt.

Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in. Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft. Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk.

Vijftig tinten grijs is het boek waar elke vrouw het over heeft.

Tot voor kort werkte E.L. James, moeder van twee kinderen, als uitvoerend televisieproducent. Sinds haar jeugd droomde ze ervan om verhalen te schrijven, maar die droom stelde ze uit voor haar familie en haar carrière. Uiteindelijk nam ze de pen op. Het resultaat: de succesvolste erotische trilogie aller tijden.
Recensie(s)

Erotische roman van de Brits/Chileense auteur E.L. James [pseud. van Erika Leonard], voorheen televisieproducente. De roman is het eerste deel van een trilogie*, die in Amerika en Engeland de bestsellerstatus heeft. Studente Engelse literatuur Anastasia interviewt de succesvolle 27-jarige ondernemer Grey. De onschuldige en zelfs maagdelijke Ana valt als een blok voor de steenrijke, sadomasochistische miljardair, die een traumatische jeugd heeft gehad. Grey wijdt haar in in de lichamelijke liefde en neemt haar mee naar zijn ‘speelkamer’. De erotiek zindert, maar voordat er iets gebeurt zijn we al voorbij pagina 100. Eerst moet Ana een contract tekenen en kiezen voor verheerlijking of vernedering. Ze kiest het laatste en geeft zich aan hem over. Het boek leest als een thriller, het is eenvoudig en vlot geschreven. De literatuurliefhebber zal veel op de stijl aan te merken hebben, want veel zinnen hebben dezelfde structuur. En ook feministen staan wellicht op hun achterste benen. Maar het boek leest als een trein en is beschreven vanuit de vrouwelijke lust. Voor een groot (vrouwelijk) publiek.

Внимание! У вас нет прав для просмотра скрытого текста.

Автор(ы): E.L. James

Еще в этой категории:
« De Rookspringer (17.11.2012) |
Voor jou (22.11.2013) »

    Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
    Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

    Архив новостей

    Март 2024 (3)
    Февраль 2024 (5)
    Январь 2024 (3)
    Декабрь 2023 (4)
    Ноябрь 2023 (4)
    Октябрь 2023 (7)
    ^